Sort results by
Sort results by

Cadena de subministrament

Cadena de subministrament

Cadena de subministrament

Els professionals de la cadena de subministrament de Nestlé tenen un paper fonamental per garantir que els productes de qualitat arribin als nostres clients i consumidors. Per aconseguir-ho, col · laborem amb els equips comercials per desenvolupar la previsió de la demanda i també amb els nostres proveïdors de tot el món per garantir materials amb responsabilitat. En alineament amb les operacions, equilibrem els nivells d'inventari per establir el subministrament adequat dels nostres productes. Una vegada produïts, els professionals de la cadena de subministrament ChaSupply de Nestlé tenen un paper fonamental per garantir que els productes de qualitat arribin als nostres clients i consumidors. Per aconseguir-ho, col · laborem amb els equips comercials per desenvolupar la previsió de la demanda i també amb els nostres proveïdors de tot el món per garantir materials amb responsabilitat. En alineament amb les operacions, equilibrem els nivells d'inventari per establir el subministrament adequat dels nostres productes. Un cop produït, la cadena de subministrament és responsable d'emmagatzemar i transportar els nostres productes de forma segura per satisfer les necessitats dels nostres clients i consumidors a temps complet. Som una organització alineada, àgil i adaptable que es compromet a oferir resultats, no només dins de la cadena de subministrament, sinó també en suport de les prioritats empresarials globals.

Els professionals de la cadena de subministrament poden adoptar diferents camins per crear una carrera gratificant a Nestlé. Si ens uniu a nosaltres en la planificació de demanda i subministrament, adquisicions, logística física o atenció al client, ens ajudarà a obtenir una avantatge competitiva real, apropar-nos més als nostres clients i assegurar-nos que els nostres productes estiguin disponibles en el moment adequat en les millors condicions. .

Amb el gran ventall d'oportunitats a Nestlé, podeu canviar les funcions i ubicacions, fins i tot a nivell mundial.

Adquisicions

Com a soci estratègic del negoci, el nostre equip de contractació ajuda a la companyia a aconseguir un creixement sostenible. Els professionals de l'adquisició a Nestlé, garanteixen un subministrament d'oferta responsable i generen valor. Ubicada en centres de Suïssa, Panamà i Malàisia, la divisió ofereix una gamma de serveis, incloent la gestió de contractacions per a matèries primeres específiques, envasos, materials indirectes i altres serveis. Els centres també donen suport als mercats amb la gestió de la despesa local.

Per a vostè, això suposarà l'oportunitat de convertir-se en un veritable soci estratègic: oferir un valor sostenible i treballar amb l'empresa, per a l'empresa.

En Nestlé valoramos tu experiencia. Puedes conseguir hacerte un hueco en la posición a la que aspiras y encontrarás todas las herramientas que te ayudarán a alcanzar tu objetivo profesional.

Manuel photo
Manuel