Sort results by
Sort results by

Vendes

Vendes

Venem més d'un milió de productes cada dia, generant CHF 89.500 milions de vendes en 191 països de tot el món el 2016.

El nostre equip de vendes avança cap endavant. Tenim un breu molt variat. Ens encarreguem de la gestió de categories i compradors, de les relacions amb els clients, de la ruta cap a les estratègies de mercat, les activitats de venda al camp i les cadenes de subministrament orientades al client. Totes aquestes àrees se centren a delectar als nostres consumidors i assegurar-nos que els nostres productes estiguin disponibles allà on i quan els vulgui.

Tant si voleu centrar-vos en l'elaboració d'estratègies i iniciatives de categoria, desenvolupar propostes de venda basades en el fet, gestionar xarxes de distribució o vendre vendes de camp, tenim l'amplitud i l'abast que necessiteu.

A partir d'aquí, podeu passar a la direcció general o especialitzar-vos. De qualsevol manera, haurà de donar suport al seu èxit comercial en un entorn de vendes o centrat en el client amb una mentalitat guanyadora, autosuficiència, integritat i conduir personal. Si recolza aquestes habilitats amb la curiositat intel·lectual per trobar noves solucions i el més alt nivell d'integritat, aquest equip serà perfecte per a vostè.

Estar en contacto con personas con experiencias profesionales diversas fomenta la creatividad y nos reta a hacer las cosas cada día mejor. Para mí, eso implica traducir las experiencias de una marca en ejecuciones en tienda más relevantes.

Simon photo
Simon