Sort results by
Sort results by

Sistemes d'informació

Sistemes d'informació (IS / IT)

El nostre equip global d'informació / Tecnologia de la informació (IS / IT), proporciona a tots els negocis de Nestlé a tot el món un sistema únic, integrat i estandarditzat que els permeti operar de manera eficient. Els sistemes donen un avantatge fonamental a funcions empresarials complexes i altament complexes, des de la logística fins a la fabricació, recursos humans, finances, màrqueting i vendes.


Com a part de l'equip de TI / IT, treballarà en el desplegament d'una tecnologia, processos, dades i sistemes aptes per a usos propis, segurs i complint, permetent nous models de negoci i plataformes digitals i analítiques que afavoreixin els consumidors. Això implicarà l'aprofundiment de les seves habilitats SAP, treballant al costat de col·legues de tot tipus d'antecedents i configurant el nostre pensament juntament amb el vostre.


Depèn del nostre equip digital de desenvolupar, implementar i mantenir solucions líders, des de les aplicacions mòbils fins als llocs web de marca. Aquest equip ens ajuda a guanyar en l'aprofitament de la tecnologia com a part de construir grans marques, comprometre i delectar als consumidors.


En unir-se a nosaltres, podria tenir una carrera desafiant en l'àmbit digital i IS / IT, tant sobre la gestió de serveis com sobre la prestació de serveis raonables i rendibles, ja que es tracta d'experiència tècnica. Tindreu l'oportunitat de treballar amb les últimes configuracions de proveïdors com SAP, Microsoft i socis com Google, Facebook. Això podria significar l'oportunitat de portar la teva carrera a nivell global.