Sort results by
Sort results by

Recursos humans

Recursos humans

Som una empresa inspiradora de persones. La nostra gent, els seus punts forts, talent i energia són la nostra força més important. Actualment hi ha uns 328.000 empleats i venem productes i serveis en 191 països.

Com la funció d'atreure, desenvolupar i involucrar més talent excepcional que necessitem per fer créixer el nostre negoci, HR ofereix oportunitats en tres àrees clau. Vostè podria continuar la seva carrera en l'associació de negocis de RR.HH. ajudant els caps de línia a millorar el rendiment empresarial a través de les persones. Si heu demostrat experiència en reclutament, desenvolupament o una altra àrea especialitzada de recursos humans, us uniu al nostre equip dedicat a l'especialitat. O pot unir-se al nostre Centre d'Escala, el grup que assegura que els nostres empleats tinguin les seves necessitats essencials ateses perquè puguin centrar-se en el que millor fan.

Recomendaría Nestlé como empresa en la que trabajar porque es una realidad que aquí las personas sí son una prioridad. Hay una fuerte orientación hacia las personas, y siento que mi opinión es importante, la gente quiere saber quién soy de verdad y lo que me motiva.

Sebastian photo
Sebastian