Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Recursos humans

Recursos humans

Som una empresa inspiradora de persones. La nostra gent, els seus punts forts, talent i energia són la nostra força més important. Actualment hi ha uns 328.000 empleats i venem productes i serveis en 191 països.

Com la funció d'atreure, desenvolupar i involucrar més talent excepcional que necessitem per fer créixer el nostre negoci, HR ofereix oportunitats en tres àrees clau. Vostè podria continuar la seva carrera en l'associació de negocis de RR.HH. ajudant els caps de línia a millorar el rendiment empresarial a través de les persones. Si heu demostrat experiència en reclutament, desenvolupament o una altra àrea especialitzada de recursos humans, us uniu al nostre equip dedicat a l'especialitat. O pot unir-se al nostre Centre d'Escala, el grup que assegura que els nostres empleats tinguin les seves necessitats essencials ateses perquè puguin centrar-se en el que millor fan.

Sebastian review
Recomendaría Nestlé porque verdaderamente aquí las personas son una prioridad. No son solo palabras, sino que hay un fuerte enfoque en las personas. Siento que la gente realmente quiere saber quién soy, qué me motiva y valoran mi opinión. Sebastian