Sort results by
Sort results by

Recerca i desenvolupament

Recerca i desenvolupament (R+D)

La innovació ha estat el cor de la nostra empresa des del seu inici. Tant si es tracta de conveniència, salut o plaer, el nostre equip de R + D crea productes, sistemes i serveis de confiança que contribueixen a millorar la qualitat de vida dels pobles.

El nostre equip de R + D impulsa projectes que van des del desenvolupament de packaging i equips, fins al disseny d'aliments i begudes per al pilot d'Solar Impulse, un primer intent mundial de circunnavegar el món en un avió accionat per energia solar; treballant amb el Imperial College de Londres per millorar la nutrició o produint un petit cub de bouillon que aborda la deficiència de ferro.

És evident que hi ha una gran varietat de projectes per a implicats en científics, enginyers, nutricionistes, tecnòlegs alimentaris, dissenyadors, especialistes en regulació i representants de l'atenció al consumidor.

La nostra xarxa d'R + D és la més gran de la indústria alimentària amb 40 centres d'R + D, 4.800 científics i investigadors que treballen arreu del món. Podeu unir-vos a nosaltres en diferents àrees:

Centres tecnològics de productes Nestlé: Els Centres tecnològics de productes (PTCs) proporcionen coneixements tècnics de desenvolupament tècnic per als nostres processos de fabricació, fabricació i packaging. Cadascun està alineat amb un negoci concret i determinades categories de productes, com a tal, actua com un centre global. Per exemple, el Swiss PTC ofereix coneixements mundials sobre cafè, begudes, cereals, productes lactis i nutricionals.

Grups d'aplicacions de Nestlé: adjuntat a fàbriques individuals de Nestlé, els nostres grups d'aplicacions asseguren que els nostres productes reflecteixin els gustos locals. També treballen amb PTC per provar aplicacions científiques. Aquí, obtindreu una àmplia exposició a tot, des de petcare amb Purina, fins a la xocolata amb KitKat.

Centres de recerca fonamentals interns: l'Institut Nestlé de Ciències de la Salut proporciona i tradueix la recerca biomèdica en nutrició personalitzada basada en la ciència. El Centre d'Investigació Nestlé proporciona el coneixement científic i la base de recerca per a la renovació i la innovació del producte. La Unitat de Desenvolupament Clínic proporciona coneixements mèdics i gestiona assaigs clínics per a l'empresa a tot el món.

Me gusta ser desarrollador de productos en Nestlé R&D porque el ambiente me da libertad para crear y explorar. Aquí la gente tiene una mentalidad abierta para probar cosas nuevas y tengo el empoderamiento para tomar decisiones y actuar - para entregar productos seguros, de alta calidad y sostenibles. Nuestra función está llena de gente increíble y recursos a los que puedo acceder fácilmente, para apoyar mi desarrollo personal y profesional.

Janice
Janice Desarrolladora de Productos