Sort results by
Sort results by

Producció Tècnica

Producció Tècnica

Amb 418 fàbriques a 86 països, tenim una forta capacitat de fabricació a tots els nostres negocis. Sense ella, simplement no podíem satisfer les grans expectatives dels nostres consumidors i clients, els nostres accionistes i nosaltres mateixos.

Som un equip apassionat i multidisciplinari que treballa en diverses àrees com: Enginyeria, Seguretat, Salut i Medi Ambient, Excel·lència Operativa, Regulació i Qualitat. Servim amb passió i sempre ens esforcem per fer-ho millor, col·laborant amb col·legues i socis per créixer i triomfar. L'èxit en guanyar els cors i les ments requereix qualitat en tot el que fem, amb un esperit d'excel·lència i de propietat.

Si esteu disposat a oferir el màxim rendiment, l'equip que us uniu només és el començament de la vostra carrera a Nestlé. Hi ha oportunitats il·limitades a través de negocis, funcions i geografies; mentre creixes com a persona que contribueix amb un equip més ampli.

Trabajar en diferentes funciones y el networking interno me ha permitido comprender el proceso de la industria alimentaria, desde la granja hasta el plato. He visitado proveedores y he trabajado con el equipo de Innovación para ver cómo suministran al consumidor el producto que desea.

Blair photo
Blair