Sort results by
Sort results by

Pràctiques

Pràctiques

A Nestlé, la col·laboració temporal d'estudiants en pràctiques permet un acostament al món de l'empresa per adquirir experiència professional, mitjançant l'aprenentatge constant. Les pràctiques permeten l'adquisició real de coneixements i experiències, l'aplicació dels conceptes teòrics i la pràctica dels comportaments per a les relacions interpersonals en l'entorn professional. Són una gran oportunitat per créixer i assolir el teu màxim potencial. Més d'un terç de la nostra Junta Executiva va començar la seva carrera com a aprenent a Nestlé.

Com funcionen les pràctiques de treball per a estudiants?

El Programa de Pràctiques de Nestlé consta d'un pla d'acollida i integració traçat per promoure l'adaptació dels estudiants acabats d'incorporar al nou entorn de treball, als companys ia la cultura organitzacional. Des de l'inici de la col·laboració en pràctiques se li assigna a l'estudiant un tutor que farà el seu seguiment, facilitant el suport necessari per al seu desenvolupament personal i professional, potenciant la seva feina, progrés i resultats.

En les Oficines Centrals de Nestlé Espanya, situades a Esplugues de Llobregat (Barcelona), les pràctiques es realitzen a través de conveni de col·laboració amb universitats. Són pràctiques a jornada completa, de durada entre 6 - 9 mesos i remunerades.

Informa't sobre el procés de selecció i les diferents àrees de negoci on cobrir les pràctiques.

Trabajo con un abanico de profesionales, que van desde Brand Managers hasta especialistas en packaging y personal externo en la cadena de Supply Chain. Las oportunidades de formación son enormes facilitando la práctica de cada una de las áreas de mi interés para mi desarrollo como profesional.

Adil photo
Adil