Sort results by
Sort results by

Finances

Finances

L'equip financer impulsa les nostres plataformes de creixement, recolza els nostres pilars operatius, aprofita el nostre avantatge competitiu i sempre lliura.

Donem suport a la presa de decisions sòlides de negocis i la planificació de la innovació. Per descomptat, també ajuden a optimitzar el nostre creixement, el flux d'efectiu i el retorn als accionistes. Som autèntics agents de canvi: apunten a la creació de valor a llarg termini.

La funció té especialistes en àrees que van des d'Impostos a Pensions, Gestió de Riscos a Tresoreria, Auditoria a Adquisicions i Desenvolupament de Negocis, i Controls Interns. Hi ha fins i tot un departament de suport a la decisió específicament per ajudar les empreses amb informes de gestió. I els rols van des dels socis comercials fins als controladors de fàbrica, als controladors de funcions com Supply Chain o Sales.

Feu que el nostre equip de Finances sigui la seva pròxima destinació professional i que us monitoritzarà i informarà sobre el rendiment del nostre negoci, analitzarà assumptes estratègics i completarà projectes específics. Sigui quina sigui el seu enfocament particular, mai no estarà lluny dels desafiaments i pot estar segur que les seves idees i experiència faran més efectiva la nostra competitivitat.

Aunque tengo una rutina diaria que comienza con la actualización de mi cartera de cuentas, también hay muchos imprevistos. La mayoría de las veces resuelvo problemas y encuentro su causa-raíz, lo que me resulta muy gratificante.

Matthew photo
Matthew