Sort results by
Sort results by

Enginyeria

Enginyeria

Nuestros ingenieros son miembros vitales del equipo de Nestlé, llevando su mentalidad centrada en soluciones a procesos de mejora, estrategia de operaciones y proyectos de fabricación.

Els nostres enginyers són membres vitals de l'equip de Nestlé, aportant les seves mentalitats enfocades a solucions per a la millora de processos, estratègia d'operacions i projectes de fabricació.

En termes generals de rendibilitat per a les operacions d'immobilitzat, l'enginyeria de Nestlé proporciona capacitats de govern, estratègia, lideratge i enginyeria per garantir que els nostres recursos es mantinguin competitius, complets i segurs. Assegura que els nous actius i les normes relacionades, els productes, els sistemes i les tecnologies estan dissenyats i implementats amb un enfocament comú, compartit, holístic i de disseny a llançament. A més, l'equip gestiona el programa d'inversió de capital del grup.

Llavors, què necessita ser enginyer de Nestlé i quines oportunitats us esperen al nostre equip? Amb una àmplia cartera de marques, l'amor, el compromís d'oferir la màxima qualitat i un món de recursos per ajudar-vos a fer la vostra carrera en diverses direccions, Nestlé us pot ajudar a transformar l'ambició i l'optimisme per millorar el procés en un sentit significatiu. impacte

Si estàs preparat per portar la teva passió i idees a una organització de classe mundial que abraça el lideratge i la col·laboració, comença a explorar les nostres oportunitats obertes avui mateix.

Los momentos más gratificantes a nivel profesional han sido cuando me he encontrado fuera de mi zona de confort. Ya sea en reuniones, proyectos, o en las diferentes posiciones que he ocupado, siempre he contado con el apoyo de mis managers.

Ryan photo
Ryan