2006-avui

Creació de Valor Compartit

Nestlé posa en marxa el seu model d'RSC de Creació de Valor Compartit i llança el Nestlé Cocoa Plan i el Nescafé Plan per desenvolupar cadenes de subministrament sostenibles de cafè i cacau. Al mateix temps que consolida la seva posició en segments tradicionals com fórmules per a lactants i aliments congelats, Nestlé dedica més atenció a la nutrició mèdica.

Fets rellevants

2006

Nestlé posa en marxa el seu model de Creació de Valor Compartit, segons el qual, tota acció realitzada en benefici dels accionistes ha de generar també valor en les comunitats on opera i en la societat en general. Nestlé adquireix l'empresa de productes per al control de pes Jenny Craig i el fabricant de cereals per esmorzar australià Uncle Toby

2007

El seu creixent interès per la nutrició mèdica condueix Nestlé a adquirir Novartis Medical Nutrition. També compra l'empresa d'aliments per a nadons Gerber i la signatura d'aigües minerals suïssa Sources Minerals Henniez.

2009

Foto del primer Foro de Creación de Valor Compartido

La celebració del primer fòrum sobre Creació de Valor Compartit a Nova York reuneix experts per debatre problemes mundials en l'àmbit de la nutrició, l'aigua i el desenvolupament rural, així com el paper de l'empresa privada en la seva resolució. El fòrum comença a celebrar-se anualment. Nestlé crea aquest mateix any una divisió de serveis d'alimentació denominada Nestlé Professional.

2010

Imagen de agricultor en Cocoa Plan

Nestlé adquireix la divisió de pizzes congelades de Kraft Foods. Nestlé llança el Cocoa Plan i el Nescafé Plan amb el propòsit d'establir cadenes de subministrament sostenibles de cacau i cafè, millorar les condicions socials en les comunitats productores i assegurar la seva rendibilitat.

2011

Investigadores del Nestlé Institute of Health Sciences

Fundació de Nestlé Health Science i el Nestlé Institute of Health Sciences per a la investigació de productes nutricionals amb base científica destinats a prevenir i tractar malalties cròniques. Nestlé es converteix en la primera empresa d'alimentació que col·labora amb la Fair Labor Association (FLA) per ajudar a posar límit al treball infantil en la cadena de subministrament del cacau.

2012

Nestlé adquireix Wyeth Nutrition, abans Pfizer Nutrition, per 11.900 milions de dòlars per reforçar la seva posició en nutrició infantil.

2013

Nestlé Health Science compra l'empresa d'aliments d'ús mèdic Pamlab, especialitzada en nutrició de pacients amb trastorns com deteriorament cognitiu lleu o depressió. Venda de l'empresa de productes per al control de pes Jenny Craig a Amèrica i Oceania.

2014

Chica utilizando cosméticos Nestlé

Amb la creació de Nestlé Skin Health, Nestlé es fa amb el control total de l'empresa conjunta Galderma que va crear amb L'Oréal el 1981. Les dues empreses posen fi a la seva aliança d'empreses de suplements nutricionals cosmètics, Innéov, creada el 2002. Galderma adquireix posteriorment alguns dels seus actius.

2015

Nestlé Cailler

Nestlé llança Cailler, la marca de xocolata suïssa més antiga que existeix, com el seu primer xocolata d'altíssima gamma mundial. Venda de l'empresa d'aliments congelats francesa Davigel.