Les ampolles més lleugeres del mercat

País: Espanya

Àrea d'impacte

  • Nutrició
  • Aigua
  • Desenvolupament rural
  • Sostenibilitat mediambiental
  • Acompliment normatiu
  • Participació amb la comunitat
gen 1, 2009, actualitzat gener 2009

Cas d'estudi

Les ampolles més lleugeres del mercat
“Les millors tècniques aplicades el 2009 per embotellar les aigües Aquarel i Viladrau permetran reduir en un any més de 900.000 quilos de plàstic”

Amb l’objectiu d’optimitzar el consum de material d’embalatge, Nestlé Waters España ha liderat un projecte mundial de reducció del plàstic de les seves ampolles d’aigua Nestlé Aquarel i Viladrau, la qual cosa suposa una important inversió tecnològica. La novetat més visible per al consumidor és el canvi d’ampolles, que es produeixen ara sense el colorant blau.

La idea de la producció de recipients més lleugers ha estat considerada per Nestlé al llarg de molt temps: si fa 15 anys el pes de les ampolles d’un litre i mig era de 45 grams, actualment és de 23,5, la qual cosa les converteix en les més lleugeres del mercat. Aquestes millores tenen diverses implicacions positives per a l’entorn: es redueix l’ús de matèries primeres, s’utilitza menys energia en la producció i s’obté una ampolla igual de pràctica, però més fàcil de comprimir. En definitiva, és més fàcil reciclar-la, la qual cosa permet als consumidors posar el seu granet de sorra a l'hora de tenir cura del medi ambient.

Coneix més sobre la gestió mediambiental que duu a terme Nestlé

Descripció del programa

Valor per a la societat

Valor per a Nestlé

Next Steps