Receptes de menjars saludables per menys d'1 euro

País: Espanya

Àrea d'impacte

  • Nutrició
  • Aigua
  • Desenvolupament rural
  • Sostenibilitat mediambiental
  • Acompliment normatiu
  • Participació amb la comunitat
feb 2, 2015, actualitzat febrer 2015

Cas d'estudi

Receptes de menjars saludables per menys d'1 euro
Nestlé i la Creu Roja han publicat el llibre de receptes "Per menjar bé, bo i barat" amb receptes saludables, innovadores i barates, per menys d'un euro.

Nestlé Espanya participa en l'Aliança Humanitària per a l'Alimentació Infantil de Creu Roja, l'objectiu de la qual és recaptar 1 milió d'euros per distribuir ajuda alimentària per 100.000 nens en un any. Dins d'aquest marc de treball, Nestlé coopera amb diferents iniciatives

Descripció del programa

Nestlé i la Creu Roja han publicat el llibre de receptes "Per menjar bé, bo i barat", en el qual s'han involucrat una dotzena de xefs de prestigi internacional amb receptes saludables, innovadores i barates, per menys d'un euro. El llibre de receptes està sent distribuït entre les famílies que reben ajudes de Creu Roja (famílies amb baixos ingressos). S'han imprès un total de 8000 exemplars.

Valor per a la societat

El receptari garanteix el dret a una dieta equilibrada, tenint accés a aliment adequat i de qualitat, nutritiu, segur i adaptat a les preferències culturals de les persones.

Valor per a Nestlé

Aquesta activitat reforça el lideratge de Nestlé dins de la nutrició i el seu compromís amb la societat, especialment amb les persones en situació de vulnerabilitat

Next Steps