La salut s'entrena

País: Espanya

Àrea d'impacte

  • Nutrició
  • Aigua
  • Desenvolupament rural
  • Sostenibilitat mediambiental
  • Acompliment normatiu
  • Participació amb la comunitat
març 2, 2015, actualitzat març 2015

Cas d'estudi

La salut s'entrena
"La salut s'entrena" és un programa online i personalitzat, que promou hàbits saludables en les famílies espanyoles

Nestlé ha dut a terme l'Observatori Nestlé sobre els hàbits nutricionals i estil de vida de les famílies espanyoles, els quals revelen hàbits nutricionals incorrectes i una activitat física insuficient. A causa d'això, la planificació i els hàbits adquirits són essencials per aconseguir una vida saludable

Descripció del programa

"La salut s'entrena" és un programa fonamental per completar la part nutricional amb hàbits saludables. És un programa de 12 setmanes dissenyat a mida, 100% en línia, que promou hàbits saludables en les famílies espanyoles, i se centra en 3 àrees: menjar i nutrició, activitat física i hàbits saludables. Cada integrant de la família ha de realitzar un test en línia. A través d'aquest test es realitza un diagnòstic personalitzat de l'estat de cada un d'ells en les tres àrees. El Programa compta amb el suport d'especialistes de renom com el Dr. Estivill, que explica els beneficis del descans, i de la Fundació Rafa Nadal, que ha aconsellat en matèria d'activitat física.

Valor per a la societat

El programa pot ajudar a la gent a millorar els seus hàbits i la seva salut, que al seu torn beneficia el sistema sanitari.

Valor per a Nestlé

El programa estableix un avantatge competitiu global i demostra el compromís de Nestlé per abordar qüestions de salut de nivell global; i té un impacte positiu en la reputació de Nestlé com a empresa líder de Nutrició, Salut i Benestar

Next Steps

Aquest programa és part dels 10 compromisos nutricionals de Nestlé, juntament amb altres activitats existents (com el Menú Planner) i altres que seran llançades en aquest 2015.